Mort per sempre més

acliment_phogo2

Demà dijous presentam el primer volum de la nova col·lecció Panorama 40Putes, una aventura editorial d’aquest web amb Lleonard Muntaner Editor. Aquest primer títol és tota una declaració d’intencions sobre el treball que volem desenvolupar-hi: Breu història del punk a Mallorca, de Tomeu Canyelles, és el primer llibre sobre el punk fet a l’illa, un viatge trepidant i rigorós a través dels 30 anys d’història d’un gènere durant molts anys marginal i ignorat pels mitjans generalistes. La presentació del llibre serà demà dijous 16 al TNT Bar del carrer Barcelona de Palma, a partir de les 20h, i a més de la xerrada de rigor, tirant a curta, hi haurà punxada de punk local a càrrec de Gato, Fede 1984 i Rafita Trance.

Per celebrar l’edició del llibre hem arreplegat material divers, obra de diferents fotògrafs locals. Una crònica paralel·la en imatges que s’estén del 2005 fins l’actualitat i recorre diversos escenaris (també de fora de l’illa). Hi participen Adriana Petit, Aina Climent, Dani Roc, Tomeu Mulet i Arturo Fernández. A tots ells i a tots els que han contribuït al llibre, mil milions de gràcies.

Dijous 23 d’octubre, també a les 20hores, repetim presentació a Barcelona, a l’Espai Mallorca, i dissabte 25 festa/vermut a Dead Moon Records, a partir de les 12:30h.

+++

Adriana Petit

Fotos d’Adriana Petit:

+++

Aina Climent - Punk

Fotos d’Aina Climent: 

+++

Arturo Fernández

Fotos d’Arturo Fernández: 

+++

Dani Roc

Fotos de Dani Roc: 

+++

Tomeu Mulet - Punk

Fotos de Tomeu Mulet:  

+++

Podeu seguir les novetats de Panorama 40Putes des de la nostra pàgina a facebook

Joan Cabot
About Joan Cabot
Ha escrit a MondoSonoro, Última Hora, Ara, Go Mag, Vice i D-Palma, a més de treballar durant molts anys en ràdio (Local d'Assaig a Ràdio Jove i Cara B a IB3 Ràdio). És membre dels grups Lost Fills i Forces Elèctriques d'Andorra.