Putes generoses: entrades per a Senior + Lost Fills

Senior + Lost FilllsEn realitat, qui és generós de bon de veres és Pep Toni Ferrer, implicat als dos concursos que aquesta setmana tenim en marxa al bordell. Si divendres Ferrer serà amb La Iaia i Oliva Trencada en Es Gremi, dissabte repeteix en la presentació oficial del segon disc del seu altre projecte en el Teatre de Lloseta. Doble presentació, perquè també els enormes Senior i El Cor Brutal presenten nou àlbum, el combatiu El poder del voler (Malatesta, 2014), en què baraten el to intimista del seu antecessor per la distorsió trepidant i volàtil i una actitud que els situa al capdavant del rock polític a nivell de l’estat. Per la seva banda Lost Fills, comencen a Lloseta una sèrie de concerts que els tendran entretinguts aquests pròxims mesos i que els durà per la Fira de Música al Carrer de Vila-Seca o al Primavera als Bars, entre d’altres indrets exòtics. La banda presenta molt BRO (The Indian Runners, 2014) després d’uns mesos d’inusual calma en matèria de directes, encetant un estiu bastant complet. De fet, el grup forma part dels 30 finalistes del concurs organitzat per una marca d’electrònica i que pot significar que actuïn al Primavera Sound per partida doble. Si voleu, els podeu votar aquí.

Les entrades per al concert de Lloseta costen 8€, però si vos sabeu la lliçó podeu guanyar una de les invitacions que tenim per regalar, només responent a la següent pregunta: quina és la vostra cançó preferida de Senior o Lost Fills i per què?  


Madame
About Madame

Gestora del bordell 40PUTES.

 • dbenjamin31@yahoo.es

  Cor brutal , ACTES DE AMOR, perque me possa molt tendre.

  Lost fills , MAÑANAS BENJAMIN perque du es meu nom i es la millor junt amb al.lota silver..

  Bsos

 • bambolla

  Dels Sènior m’agraden moltes, però em quede amb València, Califòrnia i amb Lluna de Mandarina, i és que són grans! :-)

 • El guepardo de los chetos

  Mañanas Benjamin, aunque cuando le dan a la warreria con la guitarra también es miel…

 • Llo

  Al.lota Silver!!!!
  Perquè es un sentime-e-e-e-e-e-e-e-e-ent i a casa ens posa tenders

 • Hi ha moltes cançons de Senior que m’encanten. Encara se’m posen els pels de punta quan escolt “L’animal”

 • FL ML

  “ella plou” perque he trabucat i no s’atura de ploure…

 • SPUTNIK

  Senior I El Cor Brutal: “El somni s’ha acabat” porque es como si Elton John hubiese poseído a Raimon y el exorcismo se me antoja imposible.
  Lost Fills: “Ninfa total” porque me gusta esa la letra con un trasfondo sucio combinada con la distorsión de guitarras. Y además 2m:50s es una duración perfecta.