Warning: mysql_num_fields() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/putes/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3096
Putes generoses: entrades per a La Iaia + Oliva Trencada - 40Putes

Putes generoses: entrades per a La Iaia + Oliva Trencada

poster l'iaia trencadaLa Iaia són de Vic, fan pop cantat en català i no semblen Manel, que ja és prou destacat. De fet, el seu nou disc, On és la màgia? (Música Global, 2014), ha suposat una important passa en el seu so, de cada cop més ambiciós. No serà el primer cop que el trio visiti Mallorca: ja varen actuar anteriorment també en Es Gremi presentant el seu primer llarg, Les ratlles del banyador (Música Global, 2011), guanyant el primer a grup revelació segons crítica i públic als Premis Enderrock.

Aquest divendres tornen a l’illa per presentar el seu nou llarg i ho faran acompanyats d’Oliva Trencada, que tot sols ja serien prou reclam. La banda de Pep Toni Ferrer aprofitarà el concert per presentar el seu seu encara recent Orsai!! (Discmedi, 2013) i presentar algunes de les noves cançons en què estan treballant, ja amb un futur disc en ment, uns temes que, asseguren, els apropen al so de Talking Heads, Fela Kuti i Lee Scratch Perry, a més del pop mainstream dels 80. 

Les entrades pel concert costen 8 i 10 euros, segons si la comprau per anticipat o a taquilla, però al bordell tenim dues invitacions per a repartir entre els més enginyosos dels nostres lectors: ja que Oliva Trencada ja pensen en nou disc, quin títol se vos acudeix a vosaltres per a l’àlbum? Podeu deixar les vostres propostes als comentaris. Ferrer triarà dijous els guanyadors. Posau-hi imaginació. 

Madame
About Madame
Gestora del bordell 40PUTES.
 • Jorrix

  Jo propòs “Desde África con amor”

 • Irra

  Bolivia Trucada

 • Això ja va quedar xerrat al darrer sopar balearico el nadal passat. El disc serà rollo Americana i en Pep Toni ja té el hit single que es dirà Johnny Cash Converters, que perfectament pot donar titol al disc. Per part d´Orphans of Waits, li varem suggerir un segon single (ó una cara b de J.C.C.) que se digui Billy Bragg-etazo…
  També propòs un bonus track dedicat als balearicos de sa Pobla: “Serra Ferrer, no eres pobler!”

 • FATIMA RIERA

  Convénce a tu mamá.

 • José de Zorrilla

  Tarzanian és SA meva primera opció, però crec que no podem obviar:
  ni Truc us klan
  ni Psycho Kinder
  ni Frit de Korg
  ni Afrika taka taka
  ni Madina Rayurqa
  ni Asimov al-Khawlani

 • Maggie

  Això des walí mola, però mola més ABÚ YAHYA

 • Biel

  Treis un disco titulat “Sâ llëngo baléà” i ho petau :)

 • Joan Cabot

  Han guanyat les entrades José de Zorrilla i Irra. Gràcies a la resta per participar. Els guanyadors, teniu un correu.