Warning: mysql_num_fields() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/putes/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3096
Primera edició del festival Metal Island - 40Putes

Primera edició del festival Metal Island

Eveth

El proper dissabte 10 de maig se celebrarà la primera edició del festival Metal Island a la sala Oshum. El festival Metal Island 2014 està organitzat per l’agrupació Metal Defenders, la qual, en paraules dels seus membres, és una iniciativa creada per un grapat de músics amb l’objectiu de defensar l’escena musical de les Illes Balears davant dificultats com la insularitat o la manca de suport institucional.

El festival  té com a objectiu mostrar la qualitat dels grups de les Balears i comptarà amb l’actuació dels veterans Dethrimental Threat , d’Eveth, que acaben d’estrenar el seu segon treball discogràfic, dels finalistes del W.O.A Metal Battle Spain 2014, Toxic Army, i de Battlehorn, semifinalistes del W.O.A. Metal Battle Spain 2012, guanyadors de la primera edició del Wolfest 2012 i finalistes del Hard Rock Rising 2014. L’ordre dels grups encara no es coneix, ja que es decidirà el mateix dia per sorteig.

A més de les actuacions d’aquests quatre pesos pesats del metal mallorquí, es podrà veure l’actuació de les ballarines del grup Ank’hara i es podrà adquirir marxandatge dels grups que hi actuaran.

Allà estarem per donar suport a un festival que, segons reconeixen els organitzadors, aspira a poder organitzar-se any rere any i a créixer qualitativament per tal de poder mostrar al públic la bona feina realitzada pels músics de l’escena illenca.

outube]https://www.youtube.com/watch?v=Dq5FniKpEBk[/youtube]

Metal Island 2014