Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home2/putes/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
ManaCore publiquen el seu segon EP, "Chapter Two" - 40Putes

ManaCore publiquen el seu segon EP, “Chapter Two”

ManaCore - Chapter TwoPocs mesos després de la seva sorprenent estrena que tant havia agradat a la nostra humil casa de putes, ManaCore tornen a atacar els nostres timpans amb el seu hardcore instrumental amb Chapter Two, un altre EP amb cinc nous temes de part del duet de Manacor format per Guillem Martí i Kike Donat.

Com que ja era hora de fer parlar un poc els membres d’aquest projecte musical, ambdós ens expliquen com va començar ManaCore: “Farà aviat 3 anys que va finalitzar el camí amb Puja Fasuà i gairebé va coincidir amb el final també de MID. Els dos sempre havíem tengut gustos musicals molt similars. Va bastar una visita informal d’en Kike a l’estudi perquè muntàssim, quasi sense voler, el primer tema (“The Hum”) i des d’ençà ja no hem aturat”. Les cançons noves a simple vista semblen sortir de la mateixa sessió de gravació de Chapter One, el seu debut, però el mateix Guillem també ens explica que no és ben bé així: “Hem estat gravant durant 2 anys. Per fases, quan els nostres horaris i l’estudi buit ho permetien. Anam component les cançons una per una. No pensam amb la següent fins que l’actual no està gravada i arranjada al 100%. En aquest EP hi ha, per exemple, Emergency i The Battle que són del primer any, i Solace que ha estat la darrera.”. També era obligatori preguntar pel futur de Manacore: “Els plans són continuar publicant més EP de 5 temes, i potser ajuntar-los tots algun dia en CD físic. També completarem la formació i fer algun directe potent, si és que hi ha algú disposat a suportar un concert de hardcore instrumental a Mallorca”. No cal dir que sí que hi ha gent disposada a suportar ben gustosament concerts de hardcore instrumental, i que esperam que els manacorins compleixin amb la seva amenaça!

Chapter Two ja es pot escoltar i descarregar des del bandcamp del grup. La llista de cançons és la següent:

  1. Emergency
  2. Abyss
  3. Necropolis
  4. The Battle
  5. Solace 

Jordi Carrasco
About Jordi Carrasco
Professional del sector de la missatgeria, col·laborador radiofònic, especialista en cinema de sèrie Z i púrria, investigador paranormal, ex-component de varies bandes i ara actiu amb Stalingrad.