El documental “Tomar el escenario” arriba a Palma

[vimeo]http://vimeo.com/70427188[/vimeo]

Tomar el escenario es un documental DIY sobre el paper de la figura femenina dins l’escena alternativa, un interessant retrat a través del testimoni de dones que han obert camí i que encara avui en dia lluiten per guanyar-se el respecte dins un circuit on potser les coses semblen més fàcils, però en el qual, com diuen en la sinopsi, encara “persisteixen algunes actituds patriarcals, a vegades obertament masclistes, a vegades subtils, i en alguns casos invisibles”. Realitzat per l’equip d’Autoexpressió Produccions i dirigit per Elena Idoate, la cinta convida a reflexionar sobre si l’escena té veritablement assumida la presència femenina en termes d’igualtat, en un treball autogestionat i autofinançat.

El pròxim 17 d’abril al Vamp Café de Palma es podrà veure el documental gràcies al suport del fanzine Riot Grrrl en Mallorca i per tal de recaptar fons per al finançament del projecte. La vetllada comptarà amb les actuacions d’Addictits, Dumb i Riot Cats i després la punxada a càrrec de Markesa Von Meaw i Señora Lodo. A més, serà una bona oportunitat per aconseguir alguna de les còpies anteriors d’un fanzine que per aquí saludam com una de les iniciatives més interessants sorgides a l’underground de Ciutat en bastant de temps. Les putes també són riot.

Al web del documental podeu trobar-hi més informació.

Cartell Tomar el escenario

Joan Cabot
About Joan Cabot

Ha escrit a MondoSonoro, Última Hora, Ara, Go Mag, Vice i D-Palma, a més de treballar durant molts anys en ràdio (Local d’Assaig a Ràdio Jove i Cara B a IB3 Ràdio). És membre dels grups Lost Fills i Forces Elèctriques d’Andorra.