Tres dies d’art, música i literatura a Can Danús

Situación construida 2013

Avui comença a Can Danús, a Palma, la segona edició de Situación Construida, una trobada multidisciplinària que arreplegarà més de 20 artistes entre l’exposició col·lectiva i els diversos actes que hi tendran lloc entre avui i diumenge que ve. Impulsat per Flavia Gargiulo i Rubén Bujosa, la mostra va néixer el 2011 amb una primera edició realitzada dins una casa particular i enguany es trasllada a la nova seu de l’associació Comerciants de Núvols, on es podrà veure l’obra d’artistes com Tomeu Coll, Marga Gómez del Cerro, Biel Grimalt, Saúl Herrero, Diego Ingold, Manolo Sánchez Monzó, Dolores Sampol, Dani Solatie, Eva Gabrielli o Javier Vellé, tot combinat amb el showroom de mobiliari de Forniture Mallorca.

Paral·lelament, hi ha una sèrie d’activitats literàries i musicals programades al llarg dels tres dies que durarà l’esdeveniment, amb concerts a càrrec de Sons de Mallorca, Jordi Turores i Luis de las Heras i, diumenge, Misery Strings. Podeu consultar els horaris i la programació completa aquí.

Situación construida 2013 Situación construida 2013 Situación construida 2013 Situación construida 2013 Situación construida 2013

Madame
About Madame

Gestora del bordell 40PUTES.