Dimeikers estrenaran àlbum a la Fira del disc

Dimeikers

Que en la ressuscitada, enguany, Fira del Disc actuaran Ana Curra reivindicant El Acto de Parálisis Permanente, Los Suaves i La Bien Querida ja ho teníem més que anotat a l’agenda, però que el planter d’artistes locals té també dos retorns de músics de generacions anteriors no s’ha d’obviar: el de Sunflowers, que fa setmanes repareixien a Lloseta, i Dimeikers, que no és més que el nou projecte de Jaume Bea, ànima del que foren Henteligens, acompanyat d’un altre ex del grup, Xavi Costitx, Pep ex The Post i el bateria Mateu Palou de Club Sibarita. Suposa el retorn actiu de Bea a la música després que es diluïssin Henteligens, un dels grups més singulars d’aquell indie del nord de l’illa de principis dels 90, que publicaren dos àlbums – Inside Me (Malafama Records, 1995) i The Power of Manipulation (Malafama Records/Fonartists, 1997)- i compartiren dies amb Dirty Boots (o Frankenbooties) i Yeldings i la seva va ser una trajectòria intermitent, algunes temporades més que altres, fins finar temps després d’actuar en el primer festival Malafama 2009.

Com a Dimeikers no serà la primera aparició, ja han actuat per sa Pobla, al Pobil’s, i al Cultura a Palma, però potser sigui la presentació més oficial o oficiosa -parlant den Bea aquest darrer adjectiu se li ajusta més- perquè aprofitaran per presentar el seu primer disc.

“No els volem aguantar” és el primer tall que coneixem d’aquest nou disc i que 40PUTES vos estrena, en què Bea retorna al català.

We Are Happy” és una altra cançó de Dimeikers. Els arranjaments de corda són obra de Manel Martínez de Zinedines (abans a Dirty Boots/Frankenbooties), grup on Bea ara toca també la guitarra.

Els horaris d’actuacions de la Fira del Disc 20013 seran aquests:

Dissabte 27 abril
17.00 DIMEICKERS
18.00 SUNFLOWERS
19.00 LA BIEN QUERIDA
20.30 ANA CURRA (presentant El Acto de Parálisis Permanente)

Diumenge 28 abril
12.00 U JAZZ QUARTET
13.00 DR.GANG
17.00 LED ZEPP
18.30 LOS SUAVES

Cartell Fira del Disc

Madame
About Madame

Gestora del bordell 40PUTES.