Festival rocker amb Bloodshot Bill

Bloodshot Bill

Ja hem assumit que més d’una de per aquí no passarà dels 40 si continuam amb aquest ritme de festasses els caps de setmana. Aquest divendres Sa Factoria de So de Santa Maria s’omplirà de greix i de fum de motor per rebre el canadenc Bloodshot Bill. El one man band creuarà l’oceà per fer dues aturades: divendres a l’illa i dissabte a Barcelona. Psycho, trash, rockabilly, blues, punk…. en pijama. El músic, que és un col·laborador habitual de Mark Sultan (King Khan, Almighty Defenders, entre d’altres), ha tret fa ben poc el seu darrer disc So Blue, un recull de cançons espídiques amb una important tendència cap el bluegrass.

Fiesta Salvaje és el nom que els organitzadors li han donat a la vetlada i no serà per menys ja que també hi actuaran les bandes mallorquines de rock’n’roll Cool Daddies, Mad Rumblers, Honky Tones i P y los j’s. Vetlada de luxe que demostra, un cop més, la bona salut de l’escena rocker illenca.

Recordau, aquest divendres 8 de març a partir de les 22 a Sa Factoria de So de Santa Maria. L’entrada val 12 euros (es compra a taquilla). A marcar paquet s’ha dit!

 

Madame
About Madame

Gestora del bordell 40PUTES.