Trance @ Exit Bar (07/03/2013)

Portada provisional Trance

Tot just acaben de tornar de Barcelona d’enregistrar el seu primer llarg, un treball del qual la setmana passada podíem sentir un primer tema, “Maldición”, que encapçala aquesta entrada, i que apareix i desapareix regularment de youtube. Tot molt Trance. Perquè potser que la que veis sigui la portada o no, potser surti amb Metadona Records o no, i potser ho tenguem prest a les mans o no, encara que la intenció del grup és publicar l’àlbum com més aviat millor i Metadona és la primera opció, encara que és probable que faci falta la col·laboració d’altres segells, per altra banda una pràctica habitual en el punk. En total es tracta de 14 talls gravats amb Holy (antic company de Gato, bateria del grup, a 72 Records).

El grup celebrarà el seu triomfal retorn demà dijous 7 a l’Exit Bar del barri de Santa Catalina de Palma (Satan Catalina, com els agrada escriure-ho a ells) amb Mal Asunto compartint cartell. A més comptaran en algunes cançons amb la col·laboració de Martí, membre de Frontkick i exOi! The Arrase i germà de Tere i Rafa, guitarra i baix del grup respectivament. Tot de franc i puntual.

Trance @ Exit

Madame
About Madame

Gestora del bordell 40PUTES.

  • Tere Soldado.

    Hola! Marti Neurotic no ha colaborado en nuestro disco grabado en barcelona por Holy, Solo colaborara en directo en nuestro próximo concierto del jueves en el Exit Rock Bar. Subirá a tocar la guitarra en algunas canciones nuevas. saludos y gracias!

  • Tere Soldado.

    Hola! Marti Neurotic no ha colaborado en nuestro próximo disco grabado en barcelona por Holy. Solo subirá a tocar algunas canciones nuevas el próximo jueves en el Exit Rock Bar. saludos y gracias!

  • Hola Tere, lo corregimos! Disculpa la confusión.