Warning: mysql_num_fields() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/putes/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3096
L.A. presenta el primer single de “Dualize” - 40Putes

L.A. presenta el primer single de “Dualize”

LA 2013

Dualize, el nou treball d’L.A., ha començat a rodar amb l’estrena del seu primer single, la cançó que dóna títol al disc. El disc va ser gravat als estudis National Freedom d’Oregon amb Richard Swift (Foxygen, Damien Jurado) amb qui Luís Alberto Segura ja havia col·laborat en l’EP SLNT FLM (Universal, 2012). “Ha estat un treball colze a colze al llarg de 15 dies. Vaig anar-hi amb les demos i hem anat treballant cada tema plegats”, explica. “Cada cançó és un experiment. M’ha recordat als meus inicis. Alguna gent que ja ha escoltat el disc m’ha dit que els sembla una mescla entre ‘Welcome Halloween’ i ‘SLNT FLM’”.

Amb Dualize, a més, L.A. estrenen nova discogràfica, ja que rescaten, com ja vàrem avançar, la marca Dreamville Records, el segell amb què Segura s’autoeditava els seus discos quan no era més que un artista local, i serà distribuït per Marxophone, paraigua discogràfic vinculat a l’oficina de management I’m An Artist on publiquen artistes com Nacho Vegas, Fernando Alfaro, The New Raemon i Refree. “Em feia molta il·lusió rescatar Dreamville”, comenta.

Es tracta del segon gran canvi que es produeix en els darrers temps al rebost d’L.A.: des que va abandonar Spanish Bombs, la seva anterior oficina de management, per Live Nation, el grup ha estat movent peces per tal de preparar el seu assalt al mercat internacional, amb concerts al SXSW i festivals a Anglaterra i Canadà. “La idea era iniciar una carrera a fora, començar a col·locar les peces. Enguany, però, tot el que tenim previst serà a Espanya. La idea és fer tot el que no hem fet en dos anys i ja tenim tancades unes 15 dates a festivals i sales”. “Amb la banda, el nou disc sona gairebé millor”, assegura. Dualize apareixerà dins la primera setmana d’abril.

Actualització 07/03: Ahir el web de MondoSonoro estrenava el clip del tema.

LA - Dualize

Madame
About Madame
Gestora del bordell 40PUTES.
  • Putetxe

    1. Lineal com darrerament, m’avorreixen solemnement
    2. Qué ha passat amb Universal? Han romput o és q això és un disc condsiderat no oficial, com feien Sonic Youth quan publicaven a SYR?
    3. 40 putes és la millor dosi de semen que ha sortit els darrers anys de les glàdules reproductives d’aquesta Illa perversa