Projeccions, concerts i rom al III Traditional Tattoo Tour

Freddie & The Filos

Ja van tres edicions del Traditional Tattoo Tour, una iniciativa de l’estudi de tatuatges Carnivale, que enguany amplia la seva oferta per incloure projeccions de documentals i estén les activitats al llarg de tres dies, el 14, 15 i 16 de març, en què se celebrarà la festa de clausura amb el concert de The Monster Ones i els sevillans Freddie and the Filos al Jarana Club de Palma.

Entre les propostes d’enguany, destaquen sobretot les projeccions, que se celebraran el dijous 14 i divendres 15 al Museu de sa Jugueta, on es podran veure per primer cop a Espanya els documentals Mark of Cain d’Alix Lambert, sobre els tatuatges a les presons russes, i Tattoo the World d’Emiko Omori, sobre la vida de l’artista tatuador Ed Hardy; el divendres 15 també es projectarà la pel·lícula sobre Sailor Jerry (el personatge real, no la marca de rom, que per altra banda és la patrocinadora de l’esdeveniment) dirigida per Erich Weiss, Hori Smoku. Els passis seran tots a les 21:30 hores, amb invitació i culminaran amb la sessió a càrrec de diferents DJ, entre ells el nostre Joan Cabot.

Ja el dissabte 16, com és tradicional, Carnivale ofereix la possibilitat de fer-se una sèrie de peces flash (és a dir, tattoos clàssics) a preu reduït. Els tatuadors a disposició dels clients són Arno Schultz, Isaiah Cummings, Rob Mulligan i els residents Wagner Dusi i Phil Cummins, que posaran a prova el seu pols mentre sona la música de Mad Rumblers i la gent degusta el rom dels patrocinadors. Una bona castanya.

Hi ha un nombre d’entrades limitades per al concert de Jarana. Si no acabau amb el cul coent i una rosa o ganivet o calavera tatuats a qualque recòndit lloc del vostre cos, és perquè no vos ho sabeu passar bé.

Aquí teniu més informació sobre com aconseguir les entrades i invitacions per a les projeccions.


III Traditional Tattoo Tour

Madame
About Madame

Gestora del bordell 40PUTES.