Warning: mysql_num_fields() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/putes/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3096
Miquel Serra al Primavera Sound - 40Putes

Miquel Serra al Primavera Sound

Miquel Serra

Mentre està mesclant el seu pròxim disc amb Pep Toni Ferrer (Oliva Trencada, Lost Fills, Saltamartí), el primer amb repertori nou per a Foehn, el manacorí ha sabut que representarà les illes enguany al festival de Barcelona. Serà per clausurar l’edició 2013 del Primavera Sound, concretament en la darrera jornada de diumenge que enguany no es farà com l’any passat a Arc de Triomf sinó que retorna a la sala Apolo. I, atenció, perquè hi actuarà compartint escenari, i el gros, amb un dels seus artistes preferits, l’esquifit Bradford Cox, que també, un any més, aterrarà al festival amb Deerhunter. De fet, la seva admiració arriba al punt que a l’inici de “Kafiristán/Hoboken” del Música Útil sampleja el “Walkabout” d’Atlas Sound. El mateix dia que pujaran a l’escenari gran de l’Apolo, també actuen artistes emblemàtics dels noranta com Come, Julie Doiron o The Orchids i grups actuals com Allah-Las, The Haxan Cloak o  Vactor. Excel·lent notícia per a Miquel Serra i excel·lent tret de sortida per fer enlairar el seu nou cançoner que es publicarà en disc previsiblement el juny. Per 40PUTES ja hem pogut escoltar algunes cançons, i vaja com sona… Serà un dels discos de l’any.

Mentrestant, aquest divendres tenim oportunitat de veure’l, a ell i al seu grup, a Sa Congregació de sa Pobla a partir de les 21h i només per 5 euros. I el 19 de març serà, ni més ni manco, que a la sala Beckett de Barcelona però en format en solitari.

Cartell concert Miquel Serra

 

Madame
About Madame
Gestora del bordell 40PUTES.