Warning: mysql_num_fields() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/putes/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3096
Beach Beach, de gira per Alemanya i República Txeca - 40Putes

Beach Beach, de gira per Alemanya i República Txeca

Beach Beach

Després d’un intens 2012, en què la carrera del grup semblava un coet de combustió contínua, semblava que 2013 seria més tranquil per a Beach Beach, que tenen el seu bateria, Ángel Garau, estudiant pel món. En concret, a Praga. Així que els putes han decidit aprofitar-se’n i el deuen haver posat a fer telefonades i a arrossegar-se per tots els bars de la contrada disposats a acollir un grup de rock juvenil que ha sortit a Pitchforkmedia. A finals d’aquest mes de març, Beach Beach partiran cap a la República Txeca per oferir una sèrie de concerts a diferents ciutats i els permetrà fer aturada també a Alemanya. En total són cinc dates entre el 26 i el 30 d’aquest mes:

26.03 – Café V Lese (Praha)

27.03 – Boro (Brno)

28.03 – Schokoladen (Berlín)

29.03 – Gängeviertel (Hamburg)

30.03 – Mumie (Ústí nad Labem)

La setmana passada el grup publicava una versió d’un dels nostres grups preferits de sempre, The Db’s, en el recopilatori La gent normal fa versions, una iniciativa dels nostres germans Gent Normal, i uns dies abans estrenàvem la seva versió de París La Nuit per a MallorcaNochentas.

Beach Beach - Gira

Madame
About Madame
Gestora del bordell 40PUTES.