Boreals i Monki Valley @ Boogie Nights, Bluesville (02/03/2013)

Boreals

Si heu sobreviscut a la Diada Baleàrica després de l’harem de dijous, dissabte podeu refegir al Bluesville. En Paco Colombàs i companyia en tenen preparada una de nova: nova cita amb el Boogie Nights quinzenal. Gratis podreu veure Boreals i Monki Valley. Els primers, de qui ja vos havíem xerrat a 40PUTES, són una de les noves esperances de l’electrònica més etèria; des de fa mesos estan emergent del subsòl barceloní sobretot després que fitxassin per Irregular per editar el seu Grècia EP. Entre el trio hi trobam tres estudiants d’una vintena d’anys: el mallorquí Miquel Serra, amb els bessons Víctor i Xavier Paradís; i un altre mallorquí, Joan Bennàssar, s’encarrega de l’art gràfic del grup.

Monki Valley

I Monki Valley, Jano Gómez-Pablos, és un canari que també viu a Barcelona i que amb Boreals comparteix no només haver estat el seu productor sinó escena. Enguany serà al Sónar. Igual que Boreals, agafa l’electrònica etèria i el dreampop, la mescla amb bass music, minimal, molt de mestissatge, cadència hip-hop i tropicalisme. Després del seu debut The Valley EP, l’octubre de l’any passat, i del Changes EP (desembre), la seva darrera producció és aquest Where I Used To Sit EP i ara està preparant el que serà el seu debut.

Tots dos formen una família molt recomanable. Del millor que pot produir l’electrònica pop barcelonina actual. Al Bluesville, Boreals estan previst a les 00h i Monki Valley a les 01h. Després més festa amb Jesucristo DJ, Barce i Max Rockatansky als visuals. Aquí teniu més informació a mà.

Boreals i Monki Valley

Madame
About Madame

Gestora del bordell 40PUTES.