Rec_On @ Es Singló (21/02/2013)

Rec_On

Única oportunitat, o si més no de les poques, que tendrem per veure en directe el projecte de Michael Mesquida, ja que darrerament no solen trepitjar escenaris, i a més ara per ara estan centrats en la preparació de noves cançons per començar a enregistrar. Rec_On, un grup intermitent, que apareix i s’amaga des que es va crear, el 2007, primer amb el nom de Moreland Cowboy i després ja amb l’actual, com a projecte paral·lel de Mesquida en bandes on tocava com Sexy Sadie o Satellites. Ara i des de fa anys, és el seu projecte a banda d’Oliva Trencada on envesteix la bateria.

El concert d’avui vespre, a les 23h, expressament per al cicle Singloncerts i comissariats pel web Anem de concerts, servirà per copsar com sonen les noves composicions d’un grup que toca totes les arestes del rock, del clàssic a l’avantguardista, i que ha evolucionat en cruesa d’ençà de Nothing Between Us que es queda ja enrere, de 2010. Necessitam noves cançons. Avui les podrem sentir.

El de Rec_On és el segon concert del cicle aquest any, després del de Miquel Serra. Recordau que a Es Singló hi podeu sopar. Plaça de l’Església de Binissalem.

Aquí teniu l’esdeveniment.

Madame
About Madame

Gestora del bordell 40PUTES.