Putes generoses: entrades per a Extraperlo

Extraperlo

Aquest dissabte tenim nova cita amb les festes de Jarana Club en Es Gremi, on es donaran cita Extraperlo, Linda Mirada, Ceremoney i Jansky, un combinat de noms que converteixen l’esdeveniment en un dels més destacats del cap de setmana.

Extraperlo tornen a Palma després de la seva primera visita, en Es Papagayo, un nom que ara sona a record d’infància i a alguns dels membres de 40PUTES ens provoca llagrimetes d’enyorança. Presenten el seu nou disc, Delirio específico (Canada, 2012), el seu segon disc, que per aquí ens té bastant fascinats. Quant a Linda Mirada, ve amb el seu nou Con mi tiempo y el progreso.

El cartell el completen Jansky, amb el seu debut per Primeros Pasitos encara lluent, uns Ceremoney a punt de publicar el seu nou treball, del qual ja hem pogut sentir algunes cosetes, i Film Behavior, el darrer projecte de l’inquiet Toni Christian. Per rematar, la festa a la sala petita i les darreres hores a l’escenari gran, aniran a càrrec dels DJ de Safari Club i Clickster. Les sabates vos faran olor a cremat.

Com que som putes però generoses, tenim dues entrades per regalar entre els nostres fidels lectors i seran per aquells de vosaltres que ens expliquin per aquí quins són els seus majors deliris. Val tot. Els guanyadors, com sempre, els triarem a discreció, segons el criteri que ens pegui per aplicar demà migdia, que és quan direm qui ha guanyat.

Au, a desbarrar.

Aquí teniu els horaris:

Horaris Jarana Febrer
Madame
About Madame

Gestora del bordell 40PUTES.

 • DELIRIO 1.

  Ay!(Suspiro)
  Que tristes son los lunes sin respiro,
  los aguaceros que no caen,
  los amores en sigilo
  y los ojos que no ven.

  Ay! (Suspiro)
  que triste es andar siempre los mismos caminos,
  las farolas que no dan luz,
  que mi amor siempre esté escondido
  y atragantarse con un altramuz.

  Ay! (Suspiro)
  Artista que ahora vas de poeta,
  yo reniego del arte y acabaré
  como tantos,
  ahogado en ansiedad,
  pagando una hipoteca.

  Lee más: http://espanol.17style.com/#ixzz2LXF7qRhu

 • javi Cobo.

  Lo he pasado por el corrector ortográfico para que no os asustéis

 • Jordi

  El meu és una orgia amb tota sa redacció de 40putes a la qual nomes aconsegueisc follar amb en Joan Cabot mentres en Celestí i en Pako m’inmobilitzen, i n’Adriana Petit fa un repor instagram de tot això mentres en Tomeu canyelles me fa una entrevista de sis hores mentres consumam.
  Una cosa així.

  • Adriana

   Si les instagram les pagues tu, m’apunt.

 • Concurs tancat. Dos participants. Dos guanyadors. Fàcil. Ni tan sols hem hagut de fer tongo com les altres vegades…