Escolta la versió de Doctor Martín Clavo de “SIDA” de Peor Impossible

DMC - SIDA

Ahir vàrem estrenar la versió que Jaime García Soriano, Sr. Nadie, havia fet del clàssic “La mala traición” de La Granja per al recopilatori MallorcaNochentas, reinventando los 80s, que està enllestint el nostre web amic MalloraNochentas. Ahir, ells mateixos mostraven el vídeo del making off d’una altre versió, la que Los Fletchers han fet de “Niño asesino” de Murder in the Barn. Avui és el torn d’un altre dels homenatges més esperats d’aquest disc, que aplega un total 20 temes i que demà capvespre podrà ser escoltat per primer cop en una audició privada que arreplegarà artistes d’ambdós costats de les cançons, autors i intèrprets.

A l’hora d’escollir el grup per participar en el recopilatori, Doctor Martín Clavo varen triar Peor Impossible, probablement el grup més important de la moguda mallorquina dels 80, i en concret el seu himne “S.I.D.A.”, un tall polèmic, però també un gran exemple de la naturalesa controvertida d’un grup en què música, performance, moda i art tenien la mateixa importància.  “Me compré el single de Peor Impossible y me hacía gracia el tema”, explica David Clavo sobre l’elecció. “Siempre lo he pinchado en mis fiestas”.

El tema va ser gravat a Favela amb Pep Toni Ferrer (el de la foto, convertit en sant), juntament amb un grapat de noves cançons que apareixeran en breu sota el títol Cicatrices en los ojos en format digital i CD. “Haremos una edición limitada de 500 copias con Special Forces Rock’n’Roll. Lo encontraréis en nuestros próximos conciertos”.

A la versió de “S.I.D.A.” David Clavo toca la guitara i canta amb Gin Spectra a la bateria, Jordi Martínez a la guitarra i Marc Barberà al baix (poc després, Barberà va abandonar el grup). A més, la cançó compta amb la veu de Marta Ramoneda i la de Clara Ingold.

Doctor Martín Clavo publicaven la setmana passada el recopilatori Corazón eterno, en què resumien els seus primers anys de carrera, en format digital.

Madame
About Madame

Gestora del bordell 40PUTES.

 • Antoni Socias

  Que me ha gustado es decir poco. Me parece extraordinaria. Muchísimas gracias, chicos.

 • Un placer, disfrutamos tocando esta versión en nuestros conciertos. Prácticamente la hemos hecho nuestra. Salud y Rocanrol!!

 • jaume canet

  enhorabona…m`agredat moltisim y ma duit molts bons records….per molts d`anys

 • Pep Recasens

  Joder, todavía tengo los pelos de las piernas de punta!

 • sulpicio molina

  Hey, tíos….. no suelo echar la vista atrás, pero con vosotros he hecho la mejor excepción en años. Ha sido todo un placer sangrar con vuestra versión.

  Gracias.

 • Ginés F.A.

  Gracias Peores!