Warning: mysql_num_fields() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/putes/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3096
El nou disc d’L.A. es diu “Dualize” i surt l’abril - 40Putes

El nou disc d’L.A. es diu “Dualize” i surt l’abril

L.A. 2013

Sabíem que Luis Alberto Segura estava preparant un nou llarg per publicar-lo dins 2013. De fet, ja va començar a treballar-hi poc després de l’edició de SLNT FLM (Universal, 2012), un disc que, després de poder tastar el seu següent àlbum, marca un abans i un després en molts aspectes. Dualize, el nou disc d’L.A. apareixerà el pròxim abril: 10 noves cançons gravades entre Segura i Richard Swift (The Shins, productor de Damien Jurado, Foxygen, Laetitia Sadier…) als estudi National Freedom d’Oregon. Per a l’edició, a més, Segura ressuscita el seu vell segell Dreamville Records, abandonant així la multi Universal.

Per aquest bordell hem pogut sentir ja Dualize i vos podem avançar que Segura continua sorprenent amb la seva evolució. Per ara, vos haureu de conformar amb els pocs segons del teaser que avui han penjat al seu web. La setmana vinent, vos prometem contar-vos més detalls.

L.A. estarà aquests dies oferient una sèrie de concerts en format acústic per la Península: el 21 a Múrcia, el 22 a Sevilla i el 23 a Granada. Dia 15 de març estarà a Alacant.

L.A. - acústics

Madame
About Madame
Gestora del bordell 40PUTES.