Vídeo de la versió de “La mala traición” de Sr. Nadie

Sr. Nadie

Poc a poc es va destapant més informació sobre l’esperat disc recopilatori de versions que estan preparant els nostres amics de MallorcaNochentas. Fa uns dies, a un dels programes de la graella de Radio3, ja es va poder sentir la versió de “La Mala Traición” de La Granja que ha gravat per al disc en Jaime García (Sr. Nadie, Sexy Sadie). “He escogido a La Granja porque creo que es uno de esos pocos grupos que han logrado fabricar más canciones de esas que son para siempre, pop con mucha clase y buenas dosis de rock. Creo que, a pesar de alcanzar bastante éxito, a nivel nacional deberían haber llegado más lejos pero…”.

Pel seu compte i amb l’ajuda del seu germà Pablo han gravat un suggerent clip d’una inesperada qualitat malgrat s’hagi enregistrat amb mitjans casolans. “Esta canción me recuerda un momento muy bonito de mi vida; recién llegado desde Madrid a esta preciosa roqueta ya me capturó. Me lo tomo como un homenaje no solo a La Granja sino a Mallorca”. Les nostres becàries han plorat amb aquestes tendres paraules den Jaime, a qui aprofitam per demanar com duu el seu projecte entre les gires d’Amaral i els concerts de reunió de Sexy Sadie. “Ahora andamos grabando las maquetas de los nuevos temas de Sr. Nadie; por fin llegó el momento preciso y precioso de reflejar las ideas que he acumulado estos dos últimos años junto a Jaime Torres (Amarillo) y Toni Toledo. Esperamos enseñar cosas en abril, más o menos”.

Per altra banda, també vos podem mostrar en exclusiva el tracklist definitiu així com apareixerà al CD, que aquest dijous podrà ser escoltat per primer cop íntegrament per part dels músics participants i homenatjats en una audició privada.

Tracklist FINAL

Madame
About Madame
Gestora del bordell 40PUTES.