Warning: mysql_num_fields() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/putes/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3096
Farem un pet: 1er Aniversari de 40PUTES - 40Putes

Farem un pet: 1er Aniversari de 40PUTES

1 any

Duim tantes setmanes marejant en el nostre facebook que és més que possible que més d’un se senti decebut. El pròxim 28 de febrer celebram un any de vida a 40PUTES, un web que vàrem estrenar oficialment el 5 de març de 2012 però que ja duia uns dies obert i operatiu quan vàrem decidir anunciar la nostra existència. Des de llavors, hem publicat prop de 1200 entrades, entre notícies, entrevistes, crítiques i altres articles; hem rebut més de 150.000 visites i, a hores d’ara, rebem uns 10.000 visitants únics mensuals. Però això són només números. En realitat, el millor ha estat la sensació que fèiem falta, la bona acollida i ser-hi dia a dia, amb aquella mescla impossible d’estrès, determinació i diversió pura i dura que suposa publicar tot el que publicam. La Madame, de fet, assegura que aquest primer any li ha semblat com si fossin quinze. A altres membres de la redacció els ha passat volant.

En tot cas, una cosa així s’ha de celebrar. De fet, des de la festa inaugural, ens ha bastat poc per engatar-nos, ballar i pegar bels, així que per a l’aniversari era obligatori fer alguna cosa especial que, a més de per perdre les bragues i el carnet a qualque after infame, fos testimoni del que ha estat 40PUTES durant aquest primer any.

Quan vàrem començar, sabíem que parlaríem molt de música, però també volíem fer-ho d’art, llibres… De qualsevol cosa que ens apassionàs. Però, si bé podíem preveure que en l’escena musical local faltava un mitjà com el nostre i aventurar-nos a pronosticar una bona rebuda, no estàvem en absolut preparats per a la resposta que hem tengut des del món de l’art. Per a molts de nosaltres aquest ha estat un any de descobriment, d’eufòria constant, mentre anàvem coneixent propostes diferents que ens obrien els ulls a un món nou. I pensàvem que hi estàvem en deute, així que ens vàrem posar a organitzar una exposició col·lectiva que se’ns ha escapat de les mans. En primer lloc, perquè hem hagut de dir que no a molts creadors que ens encanten però que hauran d’esperar a la pròxima. En segon lloc, perquè l’exposició finalment se celebrarà a la Sala Pelaires que, des de l’òptica 40PUTES, és l’equivalent a colar-se a la boda de la filla d’Aznar. La Pelaires és la institució artística més important de Mallorca. Hem assaltat la banca. De fet, ens han convidat a fer-ho. Encara estam flipant (gràcies, Pep Pinya!).

L’exposició, clar, havia de tenir un nom cabró i al final es dirà Tots som putes, un any d’art i mamades (no podem esperar a veure-ho en vinil al vidre de Pelaires). Els artistes que hi prendran part són: Gerard Armengol, Pablo Attfield, Tomeu Coll, Bel Fullana, Grip Face, Veru Iché, Adriana Petit, Albert Pinya, Guillermo Rubí, Soma, Tomás Spicolli, Evarist Torres, Alona Vinç i Ian Waelder. L’expo està comissariada per Magda Albis i Pilar Rubí, qui comanden en qüestió d’art a la casa. Hi haurà vi i coses gratis. En Soma farà un mural. Serà un gran inici per a una festa que continua el vespre amb l’habitual concert.

Com sempre, varietat fregant l’esquizofrènia. A partir de les 23:30 a la sala petita d’Es Gremi festassa grossa amb el surf desenfrenat de Hattori Hanzo Surf Experience, el metal devastador de Marasme, l’electro-punk ionqui de Proyecto Hombre i l’electrònica evocadora de ∆efle∆. Hi haurà música fins les tantes amb Ceremoney DJs i Kate Donovan. Però la gran sorpresa és una altra: el debut d’Es Voltors, el nou grup del mallorquí d’adopció Joe Crepúsculo (ja té targeta ciutadana i tot) i This-Banker (The Bankers), qui a més han composat l’himne oficial de 40PUTES, un tema que podreu sentir en breu (fins i tot descarregar per posar de sintonia al mòbil) i que, en els nostres somnis humits, vos imaginam a tots cantant dijous dia 28 de febrer, amb la veu escanyada, el cor pegant bots, sortint del pit, i el jägger fent-vos estralls al cervell. Ens farà molta il·lusió que vengueu a celebrar-ho amb nosaltres. Salut i putes.

Aniversari 40PUTESMadame
About Madame
Gestora del bordell 40PUTES.
 • mamen luther

  muchos fotografos en la expo!..

  por todo lo demas excelente m’encantan las obras de GRIP FACE & BEL FULLANA!!

  saludos

 • putero!

  quina bona pintaa!!! joder quin all star team

 • marc reixas

  molt interesant!! faltaria en lluis juncosa!

  no m’ho perdre!

  saluts

 • Jordi

  I Lost Fills per què no hi toquen?

 • mamadera

  jo vull veure a nen cabot amb bolles tocant es bombo, i en pep toni fumant una pipa vestit de legionario!

  animo lost hijos!