Warning: mysql_num_fields() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/putes/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3096
Siberian Escape ens avancen en exclusiva el seu nou EP - 40Putes

Siberian Escape ens avancen en exclusiva el seu nou EP

485962_517407771633177_623268913_n

Amb només una única cançó, “Wormholes”, a mode de single digital, Siberian Escape aconseguiren convertir-se en una de les bandes més prometedores del nostre panorama el passat 2012. Ara, a la fi, ja podem gaudir de la seva primera obra: l’EP Panspermia, que es podrà escoltar –i descarregar de franc- al seu Bandcamp a partir del pròxim 8 de febrer; apareixerà també en format físic amb el mòdic preu de 5 €. Aquest és el tracklist:

1- Turbulence
2- Basenji
3- Collapse
4- End = Beggining
5- Wormholes (Bonus track)

Dani Paz s’ha encarregat de gravar i produir Panspermia al seu estudi The Recorder juntament amb la banda, formada per Miquel Mejías (veu, guitarra), Lluís Fiol (baix) i Domingo Bonnín (bateria). De la masterització se n’ha encarregat Víctor García als Ultramarinos de Costa Brava. Finalment, de l’artwork se n’ha encarregat Timothy Llompart, habitual col·laborador de Siberian Escape en el seu aspecte gràfic.

Ara, l’únic que ens falta és escoltar com sonen aquestes cançons en directe; de moment, sembla que el grup ja té data de presentació: el pròxim 15 de febrer a Tunnel.

Madame
About Madame
Gestora del bordell 40PUTES.
  • Adrián GC

    Jo tenc unes ganes que no m’hi puc aguantar, d’escoltar aquest prometedor EP!