Warning: mysql_num_fields() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/putes/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3096
Misery Strings preparen el seu nou llarg - 40Putes

Misery Strings preparen el seu nou llarg

 

Misery Strings

El títol provisional és Misery III, encara que és probable que acabi essent un altre (cosa que ens decebria; ens sembla un gran nom per a un disc). La notícia és que Misery Strings estan preparant el seu tercer àlbum i que el pròxim 19 de gener oferiran un concert a la sala Vamp de Palma que de ben segur servirà d’alternativa a la mediocritat de la revetla.

Tomeu Coll, cantant del grup, ens explica que “aquesta vegada el so serà més pantanós, com si les cançons haguessin nascut a les denses i endimoniades aigües del pantà que fa menys de dos segles cobria part del sud d’aquesta illa, un pantà que, poc a poc, va sortint de nou a la superfície, entrengant-nos coses del passat, ja sigui una corda o un reflex o la vida dels personatges que, una vegada més, ens contaran les seves històries mentre esperen, com si estiguessin immòbils, que algú els obri les portes de les cançons on viuran a partir d’ara”. Coll ens avança també que probablement es tractarà d’un treball més obscur que el seu antecessor, Adventures in Badlands (2011), “però també tendrà aquell esperit de llibertat, humor, controvèrsia i imaginació que envolten el primer disc”. La idea inicial és que el nou treball del grup estigui llest abans de primavera.

Abans, el 19 de gener tendrem una nova oportunitat de gaudir d’una de les bandes més inclassificables del panorama local al Vamp, en un concert gratuït en què compartiran cartell amb El Prehome Indefinit, projecte personal de Púter Puigserver (Satellites). “Començarà després del concert d’Oliva Trencada”, avisa Coll.

Misery Strings @ Vamp

Madame
About Madame
Gestora del bordell 40PUTES.