“The Perfect Machine”, nou disc de Noiseast

Noiseast

Quan varen aparèixer en escena el 2007 amb la seva demo, Noiseast es varen situar entre els grups amb major projecció del metal mallorquí. Els va bastar amb l’edició de la seva primera maqueta We grow up per començar a moure’s per la península, fer-se un nom a nivell nacional i signar per Kaiowas, fins fa poc filial de Roadrunner on també editen els seus treballs Hamlet o Berri Txarrak. El grup publica ara la continuació de When Wishes Become Oceans (Kaiowas, 2011). El seu segon llarg es titula The Perfect Machine i el presentaran el pròxim dissabte 5 de gener a Es Gremi.

El disc ha estat gravat a Psicosomatic Studio amb Miquel Àngel Riutort (Mega) i masteritzat per Hay Zellen. El tracklist del nou disc és el següent:

 1. The Perfect Machine
 2. Sons of the Sun
 3. Crimson Moon
 4. Miles Under Your Feet
 5. Poisoned Words
 6. Cycle Is Closed
 7. Cause/Effect
 8. Race To The Progress
 9. A Chance For A Life
 10. Denying Loneliness
 11. Shells
 12. Invisible Souls
 13. A New Reborn

Noiseast - The Perfect Machine

Per ara ja podem sentir (i veure) el primer single, precisament la cançó que dóna títol al disc, del qual han gravat el videoclip que acompanya aquesta entrada, sota la producció de From Outer Space.

Les entrades per a la festa de presentació costen 10 i 15€ anticipada i a taquilla respectivament i Noiseast comptaran amb Bleed The Man com a banda de suport i remataran la festa amb una festa Casino Royale a càrrec de Dirty And Homeless i Loop Stepwalker.

Noiseast @ Es Gremi

 

Madame
About Madame

Gestora del bordell 40PUTES.