Warning: mysql_num_fields() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/putes/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3096
"Som un barri, Sa Indioteria", nou documental finançat amb crowdfunding - 40Putes

“Som un barri, Sa Indioteria”, nou documental finançat amb crowdfunding

Son un barri - imatge

Un projecte illenc se suma a l’aventura del crowdfunding, el nou sistema de moda per cercar finançament a travès d’internet. Ara li toca a Cinètica Produccions amb el documental Som un barri, Sa Indioteria. La cinta narra l’estreta relació del religiós Tomeu Suau amb el barri de Sa Indioteria i aconseguir un clar objectiu: fer realitat el somni dels veïns del barri, posar en marxa un centre social per tal de crear un espai de convivència.

En Tomeu Suau és un clàssic de la barriada. A principis dels anys 80 va aconseguir transformar tot el deteriorat teixit social de Sa Indioteria; aquell moment va significar molt per la història de la ciutat de Palma. A Som un barri, Sa Indioteria, Suau serà el fil conductor de la trama que proposa Cinètica.

Amb guió d’Irene Sala i Agnès Antich, aquesta iniciativa necessita captar 10.000 € per costejar les despeses del material tècnic i de les dotze persones que ja duen fent feina en el projecte des d’aquest estiu.  Les recompenses varien depenent la quantitat aportada: podreu rebre el DVD, camisetes, entrades per a l’estrena o un sopar amb Tomeu Suau. Teniu 39 dies per a col.laborar a la ja famosa pàgina de crowfunding Verkami clicant aquí.

Som un barri

Madame
About Madame
Gestora del bordell 40PUTES.