Warning: mysql_num_fields() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/putes/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3096
Extraperlo i Linda Mirada el febrer a Es Gremi de la mà de Jarana Club - 40Putes

Extraperlo i Linda Mirada el febrer a Es Gremi de la mà de Jarana Club

Extraperlo

Després de l’èxit del concert de Pony Bravo i Za! el passat novembre a Es Gremi, el Jarana ha decidit continuar organitzant esdeveniments més ambiciosos fora del seu local habitual i el pròxim 23 de febrer torna a ocupar la sala del polígon de Son Castelló amb un cartell que combina bandes locals i estatals. Els noms de fora són Extraperlo i Linda Mirada. Els primers presenten el seu flamant nou treball Delirio específico (Canada, 2012) produït per El Guincho, mentre el projecte liderat per Ana Naranjo continua mostrant el seu superb Con mi tiempo y el progreso i l’EP de remescles posterior Fabuloso San José.


L’aportació local serà a càrrec de Jansky, que aquesta setmana anunciaven el seu fitxatge per Primeros Pasitos, Film Behavior i Ceremoney, els nins mimats de la casa, que presentaran les cançons del seu nou llarg, d’imminent edició. Està previst que la festa es faci simultàniament a les dues sales d’Es Gremi, encara que el cartell de DJ continua pendent de confirmar.


Madame
About Madame
Gestora del bordell 40PUTES.