Warning: mysql_num_fields() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/putes/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3096
El curtmetratge “Merceria” enceta el projecte multidisciplinar Mallorca Souvenir - 40Putes

El curtmetratge “Merceria” enceta el projecte multidisciplinar Mallorca Souvenir

Fa uns mesos el director Luis Ortas i la seva productora Cinètica Produccions anunciava un projecte multidisciplinar amb curtmetratges de ficció, documentals, fotografies i còmics. Ara ja ens arriba el primer treball que forma part d’aquest Mallorca Souvenir, una de les peces d’aquesta obra global que pretén explorar el turisme de Mallorca des d’una perspectiva més emocional.  Merceria, dirigit per Pep Ramon Cerdà, és un dels curtmetratges que podrem veure al mític club Mustang Ranch el pròxim 4 de desembre a les 20:00. El film està basat en l’obra de microteatre del mateix títol. Repeteixen actors com Miquel Àngel Torrens, Joana Ferrer i Santi Celaya en una història en què els seus personatges es troben amb una sorpresa inesperada dins d’un puticlub. A 40PUTES ens satisfà molt que la banda sonora del film la firmin uns actius Gran Sol (el mateix Ortas és el director del seu darrer videoclip que també podrem veure la nit de l’estrena). De fet, l’estrena de Merceria serà el tret de sortida de la nova edició de microTeatre, que tendrà lloc al llarg de desembre al mateix Mustang Ranch i que durà el suggerent títol de MicroTeatre per luxúria.

Haurem d’esperar a principis de febrer per gaudir dels curtmetratges restants i que junts formen una web sèrie. Això suposa una obra transmèdia que també aposta per la interacció amb el públic a través de les xarxes socials.

Madame
About Madame
Gestora del bordell 40PUTES.