Portada i vídeo del nou de Satellites

El quart disc del grup mallorquí Satellites, La singularitat i la fracció de la 2ona fase, apareixerà a finals de novembre. Una gran notícia per als seguidors del grup, que aquests darrers anys ha donat mostres de vida publicant tres EP, a la vegada que espaiava de cada cop més els seus concerts.

El nou disc de la banda de Jordi Herrera, Púter i Gato s’ha anat gravant al llarg de dos anys als seus estudis, La Porta Còsmica de Palam, i conté dotze temes, tres d’ells en català, un en castellà i un altre en japonès. La gran novetat, en tot cas, no és tant que Herrera es posi a cantar en llengües asiàtiques com l’estil que el grup desenvolupa al treball, pel que sabem, completament allunyat del so clàssic de la banda i que ells mateixos defineixen com “entre la música industrial, el punk, el post-pop i el dub-gòtic de reciclatge”.

El primer senzill d’avançament de l’àlbum, que apareixerà en vinil, CD i format digital, es titula “En aquest mar/Mankind”, però per ara l’únic que podem escoltar és “La mujer pescado”, l’única cançó que han rescatat dels EP, i de la qual han realitzat el vídeo que podeu veure aquí dalt.

Podeu visitar el web del grup, per a més informació.

Vos deixam un parell de vídeos que poden servir per fer-se una idea del que podrem trobar a La singularitat i la fracció de la 2ona fase. O no. Amb aquests mai no se sap. I ja que hi som, vos anunciam que la setmana que ve publicarem a 40PUTES un compendi/resum de tots els discos que ens esperen per aquesta pròxima temporada, dels quals el de Satellites és un dels més importants.


Madame
About Madame

Gestora del bordell 40PUTES.

 • Víctor Moragues

  Lo anterior no me llamaba pero esto es muy bueno. Lo único bueno que he escuchado de un grupo afincado en esta colonia germano rusa en tres millones de años. Por cierto y esto que me sirva para hacer amiguitos: yo también creo que lo de Toni Nievas es un truño auspiciado por sus colegas.

  • Joan Cabot

   A mi em sorprèn aquesta obesessió per Toni Nievas, la veritat. El tio duu anys intentant fer coses, moltes d’elles sense gens repercusió.

 • Víctor Moragues

  ¿En la muchacha merluza se meten con Cortefiel? La ropa es exquisita, tengo un abrigo desde los trece años y está como nuevo. Zara es una infamia pero Cortefiel vale la pena. En serio chicos, es más punk comprar en Cortefiel que en los mercadillos esos de segunda mano, siempre está todo lleno de roña y cocaína, sólo esto último puede explicar el éxito de esas reuniones estilo catequesis en las que tus supuestos colegas pretenden venderte los calzoncillos de su abuelo. Se puede poguear con ropa de Cortefiel.

 • Víctor Moragues

  Sí, és cert però les il·lustracions em semblen una copia dolenta de gent com El Roto que per mi és un altre oportunista. Personalment no puc sofrir aquest tipus d’humor. M’estim més les radiografies socials format cançó den Ray Davies. Per altra part no li anirà gens malament, ja saps que pitjor que parlin malament és que no parlin, al manco si et vols dedicar al sector terciari. Això de cultura ja no cola, sector serveis. Salut Joan!

  • Como puedes criticar al GENIAL El Roto???!!!

 • Joan Cabot

  Personalment, no crec que en Toni tengui res a veure amb El Roto, en tot cas amb Miguel Noguera i Harvey Pekar, però vaja. En el fons és un tema de gustos. L’humor és un terreny perillós i és normal que hi hagi gent a qui no li agradi. Quant al que comentes del sector terciari, tens tota la raó, Víctor.

 • Víctor Moragues

  Rafa, pues la verdad es que no me parece genial, lo siento, no me dice nada, lo que sí me hace mucha gracia de él es lo de moralizar al personal cobrando de El País. En fin no habré desarrollado la sensibilidad estética pertinente. Dame George Herriman, eso sí que me dice algo. Por cierto, lo de Noguera sin comentarios y creo que Pekar sí, es evidente, pero es como comparar a Barceló con Kiefer.

 • Víctor Moragues

  Me he equivocado con la crítica a Nievas, ha sido un error. Ni la forma ni el lugar.

 • jummmm

  Hay gustos que merecen palos.

 • Víctor Moragues

  Espero que pases un buen fin de semana y repartas muchos palos. Besos jummmm, sé que los necesitas.

 • Jummmm

  Igualmente Victor. Tod@s necesitamos besos. A mi me gusta que me besen… Mientras no sea en la nuca…