Warning: mysql_num_fields() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/putes/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3096
Vídeo en directe de "River", nou tema d'Oso Leone - 40Putes

Vídeo en directe de “River”, nou tema d’Oso Leone

A les portes de començar a gravar el seu segon llarga durada, Oso Leone continuen deixant caure algunes de les cançons que en formaran part gràcies als documents que han anat acumulant aquests darrers mesos de concerts. De fet, tant il·lusionats estan amb els nous temes que Paco Colombàs ens en va deixar escoltar alguns des del seu mòbil al bar Rita fa un parell de setmanes quan hi vàrem coincidir. Molt més tens, progressiu i psicodèlic; en poques paraules. Durant aquest estiu la banda s’ha tancat tot un mes a una casa amb piscina que han llogat, i després de fer-hi torrades, bacanals diverses i jam sessions, tot per posar en ordre el nou material, aviat es tancaran a Cosmic Blend amb Toni Noguera per donar forma a un disc que, així, a primera impressió, sona més eteri i orgànic que el seu debut produït per Ruspell. Més musical i sinuós, doblement màgic.

Avui Oso Leone han penjat el vídeo d’una nova cançó, “River”, enregistrada durant el festival Emergència, el passat 18 de febrer, a Barcelona. Una altra mostra del que sens dubte és un dels treballs d’aquesta nova temporada més esperats per aquí, en part també per saber aquesta vegada a quin poble declaren persona non grata en Joan Cabot.

Madame
About Madame
Gestora del bordell 40PUTES.
  • Alexandre

    S’altre dia a Lloseta i en format trio, varen tocar només temes de lo que serà es nou disco i pinta molt, molt bé. Encara no han entrat a gravar i ja fa ganes que en surtin!