Warning: mysql_num_fields() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/putes/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3096
L.A., nou single en 7" i DVD abans de finals d'any - 40Putes

L.A., nou single en 7″ i DVD abans de finals d’any

A 12 dies de viatjar cap a Mèxic per participar en el Corona Festival, Luis Alberto Segura continua anunciant novetats de cara a les pròximes setmanes i mesos. D’entrada, l’edició d’un single en vinil d’edició limitada amb “Older” a la cara A i un dels temes descartats de les sessions de SLNT FLM, “Strangers”, a la cara B. La idea és que aquest material sigui part de l’equipatge que el grup se’n duu a terres mexicanes i només hi haurà 250 còpies del single, en vinil transparent, així que ja podeu posar el cul per intentar aconseguir-ne una còpia, que en principi no sortirà a la venda oficialment a Espanya.

El que sí apareixerà aviat és el DVD Live at the Movies. Aquesta setmana passada un web mexicà estrenava el videoclip d’avançament d’aquest nou treball, enregistrat en directe a un cinema de Madrid on L.A. interpretaven íntegrament el seu darrer EP més alguns temes antics. El vídeo acompanyarà la reedició especial de SLNT FLM, que vendrà acompanyada d’extres com el making off de l’àlbum, una galeria fotogràfica i alguns temes inèdits provinents d’aquella estada als estudis Sound City Studios de Van Nuys, Los Angeles.

A més de tot això, Segura ja està pensant en el que serà el seu pròxim treball, del qual esperam poder-vos contar més detalls prest.

Madame
About Madame
Gestora del bordell 40PUTES.