Exposició amb polaroids de Margarito a Piel de Gallina

Instantànies de tot allò que li agrada: grafits, animalets, festes, titis i molt més. Margarito torna a Palma amb un munt de polaroids a la motxilla. N’hi una quarantena i estaran exposades a Piel de Gallina a partir d’aquest divendres dia 5, des de les 20h, i s’hi quedaran fins a finals de mes.

Les fotografies estan tirades entre 2009 i fa dos dies, així que Margarito ens deixa una mostra de tot el que ha estat fent durant els tres darrers anys entre Barcelona, Palma i qui sap on més. Les polas d’aquest bergant capten moments espontanis, paisatges urbans i personatges que regnen entre els colors estantissos del revelat immediat que tant ens agraden. També ens mola que sigui tan descarat i que els fotografiats li corresponguin mostrant carn de cuixamen, de culet i d’altres localitzacions sempre agraïdes pel voyeur visitant.

La inauguració serà aquest pròxim divendres a partir de les 20 hores; la pista d’audio anirà a càrrec de DJ Triqui. La festa també servirà per presentar la col·lecció de camisetes Godaddy de l’artista pobler Ferran Pizà.

Si voleu conèixer un poc més sobre l’univers de Margarito, pegau-li un cop d’ull a les imatges que vénen:

 

Madame
About Madame
Gestora del bordell 40PUTES.