Putes generoses: entrades per a Two Door Cinema Club + Beach Beach

Aquest cop sí, qui ens posa de veres són els teloners, Beach Beach, encara que la visita de Two Door Cinema Club a Mallorca Rocks, a la festa de cloenda d’enguany, de fet, arriba en un moment especialment efervescent per a la banda nord-irlandesa: acaben de publicar Beacon (Kitsuné, 2012), el seu segon treball, que els ha situat entre els grups més de moda d’aquest final d’estiu. Però, com hem dit, veure als autors de Tasteless Peace (La Castanya, 2012) sobre l’escenari de Magaluf ens provoca suors de tota tipus: serà receptiu el públic britànic al seu hipervitaminat directe? 

El grup de Tomeu Mulet i Pau Riutort no ha aturat enguany i aquest estiu ha tocat per tot arreu, Primavera Sound inclòs; així que aquest cop, per aconseguir una de les dues entrades que tenim per anar dimarts vinent a MR, el joc estarà en el terreny de Beach Beach. Basta que ens deixeu en els comentaris una descripció, com més de crític del Rockdelux millor, de la seva música. Si heu de menester idees, vos recomanam el bloc Cultureta Watch, un dels nostres preferits a l’hora de cercar inspiració per a les nostres escomeses pretensioses.

Un exemple: “Enèrgic post-grunge amb grenyes kevinshieldianes i calçons nuevaoleros“. Un, dos, tres, responda otra vez… 

Madame
About Madame

Gestora del bordell 40PUTES.

 • Toni

  Camisetes aferrades, suor per tot el cos, sabates a punt de sortir disparades… és el que aconsegueixen els Beach Beach als seus directes, ja sigui al Primavera Sound, al Jarana Club o cantant cançons infantils amb motius animals. Escoltant el seu debut, Tasteless Peace, un es sent orgullòs quan llegeix una crítica i hi apareix l’etiqueta “Majorcan band”.Una banda de les de veritat, amb molta potència i potencial de la qual s’espera que segueixi amb aquesta frescura als directes i tècnica als treballs d’estudi.

 • Edu

  Beach Beach con sus guitarras cargadas de reverb y sus sonidos limpios te transportaran al mar mas cristalino. Podras encontrar trazas de Joy Division ( sin la oscuridad del grupo de Curtis ) a parte de otros sonidos tripis… Solo los he visto una vez ( en el rostoll 2011 ), no se como definir su musica pero los pondria junto a The Drums y Beach Fossils ( estos ultimos no tienen desperdicio ). El pelirrojo de TDCC merece fisting….

 • José María Povill

  La sensació després d’haver asistit a un directe de Beach Beach es la d’haver rebut una reconfortant i fresca bofetada d’estiu. Aquests quatre joves de llarg serrell i escanyolides cames, que semblen quasi a punt de trencarse amb la força amb la que impregnen l’escenari amb el seu beach dance, t’ofereixen un còctel sònic de punk que sap a buzzcocks, a Superchunk, amb gotes del pop de Lemonheads i influències d’Any Trouble. Cançons curtes d’intenses emocions que et faran deixar ben xopa de suor la teva camisa hawaiana predilecta.

 • Alba

  Podrieu sortejar vol+entrada+estancia, no?! rancis

  • Aprofitaríem els vols per fugir lluny de Beach Beach…

 • tuegoesmiego

  Bitches! Si són tant bons hi aniré. Putes, no m’enredeu!

 • makina

  lles!!! ingles de plastiquete power!!!

 • Albert

  Aquests putes-putes mallorquins amb el seu folk d’arrel tradicional
  es mostren com la més clara alternativa als grans grups del seu
  gènere… Al-Mayurka, Música Nostra… Imprescindible dur porqueres
  i bombatxos per començar la rotllana “balldebotera” a Magaluf.

 • Cristina

  Jo tenc ben clar que som una Putota venuda i duc tot s’estiu esperant per veure ets irlandesos.

  Però si tant espectaculars són aquests beach beach, donau una entrada a n’aquesta pobra al.loteta que encara no els ha pogut disfrutar mai…

  M’encantaria anar a Magaluf i tornar a veure com volen cubates i cervesses de 5Eurakos (gravíssim) per damunt es meu cap.

 • californiquéishon

  Rock de garatge amb vistes al mar que satisfà les necessitats d’un públic amb les mateixes fixacions que Juníper Serra.

 • Yolanda

  Beach beach son como un día en la playa: alegres, divertidos y te dejan con esa sensación de no querer que se acabe…. canciones guitarreras con actitud punk con las que no podrás parar de bailar y te llenan de buen humor. Si quieres olvidarte de que el verano ha acabado este es tu grupo

 • DJ Mutis

  En Tomeu Mulet és fill de fill de cosí meu. Crec que sa família hauria de poder entrar gratis. Diuen que són bons. Primaverals, vamperos, necessit veure’ls més de prop entre guiris per satisfer sa meva sospita familiar.