Estrena mundial del vídeo “The Gallow” de Ceremoney

“The Gallow” encara es manté; no ha acabat el fuel. Ja té uns anys com a cançó des d’aquella primera versió de 2010 fins a la darrera, la de The CMY EP, enregistrat el setembre del 2011 a la Porta Còsmica de Palam amb Púter Puigserver. Un epé que mostra l’evolució del major hit de Ceremoney perquè s’obre i tanca amb les respectives versions. I ara, temps després, arriba el vídeo.

El trio de Diego López, Víctor Núñez i Álex Sancho, reconvertit a quartet amb la incorporació del bateria Gaby Simó, ha estat tancat aquest juliol i agost, de nou, amb Púter per enregistrar el que serà en un futur -esperem que immediat- el seu primer llarga durada. Un debut llarg que contendria vuit cançons. Un disc que Ceremoney ja ens ha assegurat que tendrà un nou so, diferent del seu EP, sobretot amb la incorporació des de fa un temps de la bateria, que deixarà en un segon terme la tan característica caixa de ritmes seva.

Mentrestant, avui 40PUTES vos estrena en exclusiva el vídeo de “The Gallow”. El vídeo l’ha realitzat la productora PYONGYANG de l’E.S.C.A.C. de Barcelona, que també va fer el primer vídeo de Grushenka. “Amb aquest vídeo hem volgut posar punt i final a l’anterior etapa ara que estam enregistrant el disc i que ens trobam a la darrera fase”, ens diu Diego López.

I per si no en teniu abastament i en voleu més, aquest dissabte Ceremoney fa un concert més: actuen al LVC Fest, amb Odette, Jansky Graham Thunder o DJ Jesucristo i Watermelons DJ.

Madame
About Madame
Gestora del bordell 40PUTES.
  • martin santis

    buenismo jajajaj!!!! grande ceremoneys