El nou disc de La Puta Opepé ja és de camí

Es donava per fet, però no deixa de ser notícia: La Puta Opepé està treballant ja en el seu nou llarga durada, el primer des d’El Sistema (Yo Gano, 2002), i amb el qual consumen el seu retorn a la vida, després d’un silenci que es va trencar l’any passat amb la tornada als escenaris d’un dels grups pioners de l’escena del rap nacional.

Des de llavors, els cuñaos sempre s’han mantingut entretinguts, ja sigui amb mixtapes, deixant caure algun nou tema o participant a la festa de presentació d’aquesta casa de putes. De fet, per aquí vàrem estrenar en exclusiva el seu primer nou tema en mitja dotzena d’any, “No Mass Media”, track que finalment no formarà part d’aquest nou àlbum.

La Opepé ja té sis noves cançons llestes i la idea és que n’hi hagi sis més per a finals d’any. Un d’aquests temes serà el “Pásatelo III”, que compta amb la col·laboració de Dave Bee i de fet apareixerà al seu pròxim àlbum. Per la resta, sabem que el nou material és meitat rap de la vella escola i meitat reggae, l’estil que va dominar els darrers anys de la seva carrera. La idea, hores d’ara, és que sigui així tot l’àlbum; part, picada d’ull als seus orígens; part, continuar fidels a la seva habitual heterogeneïtat.

Probablement el setembre la banda posarà en funcionament algun tipus de sistema (Verkami o el que sigui) per passar la bacina entre els seus seguidors i finançar la fabricació de l’àlbum.

Madame
About Madame
Gestora del bordell 40PUTES.