Warning: mysql_num_fields() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/putes/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3096
Dayna Kurtz @ Castell de Bellver (21/07/2012) - 40Putes

Dayna Kurtz @ Castell de Bellver (21/07/2012)

La de Dayna Kurtz és una de les veus més impressionants del folk americà, una d’aquelles que no saps si és dolça o fosca, dura o suau, la d’una Nina Simone blanca o la d’un Tom Waits amb tacons, encara que també li guanyi en espatlles. L’artista de Nova Jersey ha publicat enguany un nou treball que delata un cop més el seu amor per la tradició del jazz i el blues, “Secret Canon, vol. 1” (Kismet Records, 2012), en el qual interpreta obscures joies de Floyd Dixon, Bill Campbell i Buddy Kaye, entre d’altres, en un format idoni per lluir el seu domini vocal. L’edició d’aquest nou treball coincideix a més amb la reedició del seu anterior “American Standard” en àmbit internacional, on retia homenatge a autors més propers i fins i tot coetanis com The Replacements i Elliott Smith.

Kurtz actua aquest dissabte al Castell de Bellver de Palma i ho farà en format de trio de jazz: piano, bateria i contrabaix. Les entrades costen 15 € anticipades i 18 € a taquilla i es poden comprar al mateix Castell, a la tenda Tot Clàssic i al PICH, que a més de tenir un nom ridícul és al carrer de l’Almudaina, número 9a.

Madame
About Madame
Gestora del bordell 40PUTES.