Warning: mysql_num_fields() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/putes/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3096
Concurs: guanya entrades per al II Festival MallorcaNochentas - 40Putes

Concurs: guanya entrades per al II Festival MallorcaNochentas

Aquest pròxim dissabte se celebra a Es Gremi el II Festival MallorcaNochentas. Si a la primera edició vàrem poder veure en directe bandes com Los Malditos, La Isla, El Primer Tercio, Susie Q i uns Furnish Time inèdits amb Pep Toni Ferrer i Jose Púter Puigserver acompanyant Pere Pla i Mané Capilla, en la seva segona edició el festival comptarà amb les actuacions de Los Toñetes, Bourbon Gratis, Interminables, uns Valendas que han tornat a l’activitat i preparen nou material i la nova banda de Jaume Triay, DX-Cerebros.

Tenim dues entrades dobles per anar al concert, així que si voleu assistir-hi ens haureu de demostrar que vos les mereixeu: qui ens envïi una fotografia amb discos -si pot ser vinils- dels grups que hi participen, guanya. Podeu enviar les vostres fotografies a info@40putes.com.

Vos recordam que la setmana passada vàrem publicar una entrevista a Jaume Cerebros i una altra a Pinxo, organitzador del festival i stakhanovista responsable del web MallorcaNochentas.

.

Madame
About Madame
Gestora del bordell 40PUTES.
  • Que vol dir “estajanovista”? ¿Es algo malo?

    • Celestí Oliver

      De fet, Pinxo, ens has fet dubtar i en català és stakhanovista! Encara ens agrada més!