Las Kellies, Mujeres i Beach Beach al Jarana Festival

El pròxim 7 de juliol se celebrarà a Sa Possessió de Son Rossinyol el Jarana Festival, organitzat pels responsables d’aquest club i Antiga per celebrar l’any de vida del Jarana. El cartell estarà encapçalat per les argentines Las Kellies, que actuaran juntament amb els catalans Mujeres, els mallorquins Beach Beach i Ceremoney i DJ Coco, també de Barcelona.

Las Kellies varen convertir-se en un dels grups amb major projecció internacional sorgides del país des de fa anys amb la publicació del seu àlbum de debut a càrrec de la britànica Fire Records. La banda combina rock garatger, post-punk i ritmes coloristes amb un estil que recorda The Slits, The Raincoats o E.S.G. De fet, amb motiu del Record Store Day varen publicar un split en què feien una versió del clàssic “Erase You” de les americanes, amb l’original a l’altra cara.

_
Las Kellies – Erase you by FIRE RECORDS

Quant a Mujeres, la banda de Barcelona acaba de publicar el seu segon treball, que continua la vena encetada pel seu formidable debut, que els va convertir en un dels grups més importants de l’escena garatgera espanyola, sobretot gràcies a uns directes vibrants i suorosos que no deixen ningú indiferent. Una autèntica orgia de rock’n’roll.

Completen el cartell Beach Beach, que han deixat de ser el nostre secret per convertir-se en una de les revelacions de 2012 amb l’incontestable “Tasteless Peace” (La Castanya 2012), i Ceremoney, una de les grans promeses de l’escena local. El resident de Nitsa DJ Coco serà l’encarregat de posar fi a la festa als plats.

Les entrades anticipades sortiran d’aquí poc a la venda i s’espera que se sumin al cartell encara més grups i DJs.

_

Madame
About Madame

Gestora del bordell 40PUTES.