Toni Pla vol ressuscitar el festival Isladencanta

Pere Garau en dia de mercat. Idò en això es va convertir la redacció de 40PUTES ahir diumenge quan en Toni Pla anunciava a la seva plana de Facebook que tornava el festival Isladencanta. Les putes ens vàrem arromangar i anàrem per feina i avui vos podem confirmar que la intenció de recuperar el festival hi és. L’equip de la promotora que dirigeix Pla, El Mago Suplente, es troba amb negociacions amb l’Ajuntament de Calvià, el qual està molt interessat i disposa d’un terreny habilitat amb capacitat per a 11 mil persones. La idea és recuperar el mític festival i donar-li continuïtat en el temps. Es té la intenció que es dugui a terme els pròxims 24 i 25 d’agost, tot i que a causa de la burocràcia que un esdeveniment com aquest necessita per arrencar, si aquest estiu no es pogués fer, els organitzadors igualment faran una festa de presentació per anunciar el retorn de l’esdeveniment. La promotora té diverses idees, si s’aconseguís fer el festival enguany. Es basaria en la filosofia de l’antic Isladencanta: caps de cartell i grups emergents. No hi ha res confirmat però sonen els noms de The Hives i French Films, que segons el mateix Pla “d’aquí a uns any seran com els Strokes”. La fixació del promotor pel grup de Julian Casablancas és vox populi dins l’escena cultural de Ciutat, tant és així, que la segona opció és fer un tribut o homenatge a la que va ser l’edició més sonada del festival, i a la promotora li agradaria comptar amb grups que hi participaren com els mateixos The Strokes o The Rapture (que en realitat actuaren un any després, a l’edició de 2002 a Calvià). En resum, preparau les xoquines per embrutar i la botella d’Aután que, sí, tornam a tenir festival.

Nascut a Esporles el 2000 sota el nom Festival Hibritart, Isladencanta ha estat, a la vegada, el major fracàs i la major fita de Toni Pla, un promotor que sempre ha generat divisió en l’escena musical per les seves pràctiques. De fet, les pèrdues que arrossegava l’esdeveniment varen fer que la darrera edició, que es va celebrar a Palma el 2003, fos organitzada per Fona Artists i la promotora Mercury Wheels, antics socis de Pla, sense comptar amb ell. La seva nova promotora, El Mago Suplente, vinculada a Cultura Club, està darrere de l’organització del 2+2 Festival i la sorprenent visita de Guns N’ Roses a l’illa.

Madame
About Madame

Gestora del bordell 40PUTES.

 • Miquel

  Quina puta pena fa tot plegat…

 • Hola, hem borrat missatges amb insults i acusacions personals. Entenem que el personatge és controvertit, però hi ha moltes maneres de criticar. Feis bonda que vos vigilam.

 • pedro

  Que pagui.Res de festivals benefics

 • Joan

  Quina peça aquest fulano.

 • Xisco

  Controvertit, en realidad es un sinverguenza.

 • javi

  Creo que es vivir un poco del cuento y del indieboom que se está viviendo en estos ultimos años en la isla. No digo que antes no existiese, pero al menos la gente que salía antes sabía que estaba escuchando, y ahora, por mucho que me pese la cultura musical que pueda tener la gente da igual y lo unico que cuenta es la caja que pueda hacer el culturaclub.

  Por otro lado, The hives o French Films serán los nuevos strokes???? estamos locos o que pasa? estos dos grupos ya han dado lo que tenian que dar y ahi se han quedado, si no, tiempo al tiempo!

  isladencanta como antes sí, engañabobos robacarteras no.