El single per a Bubota Discos de Miquel Serra ja és online

Fa uns dies vos parlàvem de la gira que Miquel Serra prepara per terres catalanes per aquests pròxims dies. Avui ha aparegut al Bandcamp de Bubota Discos el single que el grup presentarà el pròxim 5 de maig a l’Hostal Central Palma i que suposa la contribució de Serra a la col·lecció.

Bubota Discos és una cooperativa/segell especialitzada en grups locals que només treballa en singles de 7″. Ja han publicat treballs de The Marzipan Man, Solution, Gran Sol i The Bankers i per enguany han anunciat tres singles (més un quart que encara no se sap de qui serà): Miquel Serra, Marasme i Chicos de John Deere.

Bubota funciona amb les contribucions del seus socis, que paguen 50€ anuals a canvi de rebre 2 còpies de cada referència, una edició limitada a 250 vinils. Encara sou a temps de fer-vos socis per enguany enviant un correu a bubotes@bubotadiscos.com. També podeu visitar la seva web.

El single de Miquel Serra va ser enregistrat per Toni Toledo al seu estudi El Camp de Tir i l’edició digital conté un tema extra que va ser gravat a l’exterior, al costat d’un petit pou, mentre els cans arrossegaven cadenes i els gorrions cantaven. Un petit confit.

Madame
About Madame

Gestora del bordell 40PUTES.