Putes generoses: entrades per a La Iaia + Oliva Trencada

COMPARTIR:

poster l'iaia trencadaLa Iaia són de Vic, fan pop cantat en català i no semblen Manel, que ja és prou destacat. De fet, el seu nou disc, On és la màgia? (Música Global, 2014), ha suposat una important passa en el seu so, de cada cop més ambiciós. No serà el primer cop que el trio visiti Mallorca: ja varen actuar anteriorment també en Es Gremi presentant el seu primer llarg, Les ratlles del banyador (Música Global, 2011), guanyant el primer a grup revelació segons crítica i públic als Premis Enderrock.

Aquest divendres tornen a l’illa per presentar el seu nou llarg i ho faran acompanyats d’Oliva Trencada, que tot sols ja serien prou reclam. La banda de Pep Toni Ferrer aprofitarà el concert per presentar el seu seu encara recent Orsai!! (Discmedi, 2013) i presentar algunes de les noves cançons en què estan treballant, ja amb un futur disc en ment, uns temes que, asseguren, els apropen al so de Talking Heads, Fela Kuti i Lee Scratch Perry, a més del pop mainstream dels 80. 

Les entrades pel concert costen 8 i 10 euros, segons si la comprau per anticipat o a taquilla, però al bordell tenim dues invitacions per a repartir entre els més enginyosos dels nostres lectors: ja que Oliva Trencada ja pensen en nou disc, quin títol se vos acudeix a vosaltres per a l’àlbum? Podeu deixar les vostres propostes als comentaris. Ferrer triarà dijous els guanyadors. Posau-hi imaginació. 

SOBRE L'AUTOR

Madame

Gestora del bordell 40PUTES.