ARPE convoca una jornada informativa

COMPARTIR:

Foto: Adriana Petit

La polèmica Associació de Representants i Professionals de l’Espectacle, ARPE, ha convocat pel pròxim 12 de març, a les 19 hores al Teatre Mar i Terra de Palma, una jornada informativa per tal de donar a conèixer les seves reclamacions i prendre contacte amb el sector. En la convocatòria, publicada a través del seu web, l’associació assegura que els seus objectius són la creació d’estabilitat laboral pels artistes, una major cobertura legal i conscienciar a promotors i músics de la necessitat de complir les formes legals quant a contractació.

En clara resposta als moviments que s’han estat generant en l’entorn musical, que ha respost amb recel davant els primers moviments d’ARPE, l’associació convida a artistes i empresaris a participar en aquesta trobada: “Necesitamos que participes con nosotros para llevar a cabo este y otros objetivos como crear una base de datos de artistas, organizar eventos y jornadas promocionales, informativas, etc.”.

El programa de la jornada inclou diferents ponències breus sobre el règim a la seguretat social dels artistes i el tractament fiscal de la seva activitat econòmica, a més d’un torn obert de preguntes.

SOBRE L'AUTOR

Madame

Gestora del bordell 40PUTES.