Putes generoses: entrades per a Extraperlo

COMPARTIR:

Extraperlo

Aquest dissabte tenim nova cita amb les festes de Jarana Club en Es Gremi, on es donaran cita Extraperlo, Linda Mirada, Ceremoney i Jansky, un combinat de noms que converteixen l’esdeveniment en un dels més destacats del cap de setmana.

Extraperlo tornen a Palma després de la seva primera visita, en Es Papagayo, un nom que ara sona a record d’infància i a alguns dels membres de 40PUTES ens provoca llagrimetes d’enyorança. Presenten el seu nou disc, Delirio específico (Canada, 2012), el seu segon disc, que per aquí ens té bastant fascinats. Quant a Linda Mirada, ve amb el seu nou Con mi tiempo y el progreso.

El cartell el completen Jansky, amb el seu debut per Primeros Pasitos encara lluent, uns Ceremoney a punt de publicar el seu nou treball, del qual ja hem pogut sentir algunes cosetes, i Film Behavior, el darrer projecte de l’inquiet Toni Christian. Per rematar, la festa a la sala petita i les darreres hores a l’escenari gran, aniran a càrrec dels DJ de Safari Club i Clickster. Les sabates vos faran olor a cremat.

Com que som putes però generoses, tenim dues entrades per regalar entre els nostres fidels lectors i seran per aquells de vosaltres que ens expliquin per aquí quins són els seus majors deliris. Val tot. Els guanyadors, com sempre, els triarem a discreció, segons el criteri que ens pegui per aplicar demà migdia, que és quan direm qui ha guanyat.

Au, a desbarrar.

Aquí teniu els horaris:

Horaris Jarana Febrer
SOBRE L'AUTOR

Madame

Gestora del bordell 40PUTES.