Portada i vídeo del nou de Satellites

COMPARTIR:

El quart disc del grup mallorquí Satellites, La singularitat i la fracció de la 2ona fase, apareixerà a finals de novembre. Una gran notícia per als seguidors del grup, que aquests darrers anys ha donat mostres de vida publicant tres EP, a la vegada que espaiava de cada cop més els seus concerts.

El nou disc de la banda de Jordi Herrera, Púter i Gato s’ha anat gravant al llarg de dos anys als seus estudis, La Porta Còsmica de Palam, i conté dotze temes, tres d’ells en català, un en castellà i un altre en japonès. La gran novetat, en tot cas, no és tant que Herrera es posi a cantar en llengües asiàtiques com l’estil que el grup desenvolupa al treball, pel que sabem, completament allunyat del so clàssic de la banda i que ells mateixos defineixen com “entre la música industrial, el punk, el post-pop i el dub-gòtic de reciclatge”.

El primer senzill d’avançament de l’àlbum, que apareixerà en vinil, CD i format digital, es titula “En aquest mar/Mankind”, però per ara l’únic que podem escoltar és “La mujer pescado”, l’única cançó que han rescatat dels EP, i de la qual han realitzat el vídeo que podeu veure aquí dalt.

Podeu visitar el web del grup, per a més informació.

Vos deixam un parell de vídeos que poden servir per fer-se una idea del que podrem trobar a La singularitat i la fracció de la 2ona fase. O no. Amb aquests mai no se sap. I ja que hi som, vos anunciam que la setmana que ve publicarem a 40PUTES un compendi/resum de tots els discos que ens esperen per aquesta pròxima temporada, dels quals el de Satellites és un dels més importants.


SOBRE L'AUTOR

Madame

Gestora del bordell 40PUTES.